MANÓKÜLDETÉS

Üdvözlünk a játékban, nagyon jó kalandozást kívánunk! A karácsony már régen elmúlt, ez a történet azonban felidézi a karácsonyi illatokat és hangulatot, mert a főszerepője Vendel, egy karácsonyi manó. A történet az ő városligeti kalandját követi végig.

Vendel egy kalandvágyó kis manó volt, és egyik nap miután már sokat segített az ünnepi előkészületekben úgy döntött, hogy meglátogatja a törpéket.

Egyik délután felült hát egy madár hátára, és elrepült a szomszéd birodalomba, Törpeországba.

A törpék nagyon vicces népség, szeretnek bulizni, viccet mesélni, és huncutkodni. Nagyon megörültek Vilinek, mert ő képes átjárni az emberek világába, ezért megbízták egy titkos feladattal.

Kíváncsiak vagytok, mivel bízták meg a törpék Vendelt? A kis manó nyomokat hagyott nektek, a feladatok megoldásával tudjátok követni az útját.

Az első nyomot a Hősök terén találod. A pontos helyet az induló kód beírásával kapod meg.

Információk a játékhoz:

  1. A játék során ne frissítsd a böngésző oldalát
  2. Az állomások között bátran zárd le a képernyőt
  3. A játék során csak akkor jelenik meg a továbblépéshez szükséges gomb, ha a megoldás helyes!
  4. Ha valami miatt nem boldogulnál, akkor minden oldal alján találsz segítséget, és a megoldást is elrejtettük, nehogy ott ragadj egy állomáson.


Üdvözöllek a Manó-küldetésben! Kérlek az induláshoz írd ide a kezdőkódot!

A játék során, ha megtalálod a jó választ, ugyanígy fog megjelenni a továbblépéshez szükséges gomb, mint most a kód beírásakor. Ha nem jelenik meg a gomb, akkor a megoldás hibás.