Hogy vagytok? Bírjátok még?

Az óriásnak innen csak egy lépés a Múzeumkert, nektek azonban sétálni kell egy kicsit. Ha van kedvetek további részleteket megtudni az óriásról, kalandozzatok tovább! Ha úgy érzitek nagyon hideg van, vagy elfáradtatok, akkor itt befejezhetitek, és kattintsatok a befejezem gombra.

Ha azonban még további részleteket is megtudnátok az óriásról, és még egy szuper játszóteret is meglátogatnátok, akkor irány a Múzeumkert!

Két úton is mehettek. A kert végében, távol a Petőfi szobortól két kijáratot is találtok. Ha a bal oldalit választjátok, akkor azon kilépve keljetek át az úttesten, és tovább egyenesen menjetek el egészen a Múzeum körútig. Itt forduljatok jobbra, és hamarosan meglátjátok a másik oldalon a Nemzeti Múzeum impozáns épületét.

Ha a jobb oldali kijáratot választjátok, akkor  a kijáraton kilépve kövessétek tovább a Magyar utcát, egészen a sarokig, ott forduljatok balra, és a Kálvin térről fogjátok megpillantani a Múzeumot.

Akárhonnan is érkeztek, menjetek be a kert kapuján és keressétek meg a múzeum kicsinyített mását! Ha ott áltok a mini múzeum előtt, nyomjátok meg a Tovább gombot!