Egy családi kalandra invitálunk Benneteket a karácsonyi időszak alatt. A manóküldetés során különböző feladatok helyszínét kell felkeresnetek a Városligetben, és megoldani a rejtvényeket!

7 éves kortól ajánljuk!

A Game of City küldetések mobiltelefonnal játszható nyomozós kalandok, ahol a séta során különféle feladatokat kell megoldani a helyszínen lévő táblák, szobrok, épültetek segítségével.

Manókaland játékunkat elsősorban családoknak ajánljuk, de pároknak, és baráti társaságoknak is kikapcsolódást nyújthat a feladatokkal tűzdelt séta a Városligetben.

Vendel egy huncut karácsonyi manó, akinek valami titkos dolga akadt a mi Városligetünkben, és a játék az ő útját követi.

→  A játék során találtok majd segítséget is, nem akadhattok el!

→  Ha világosban játszotok, kicsit könnyebb dolgotok lesz, de ha naplemente után nyomoztok, akkor a Városliget igazán mesés arcát mutatja majd! Minden nyom leolvasható lesz így is, ha megvilágítjátok valamivel.

→ A játék felnőtt kíséretében már 6-7 éves kortól ajánlott, egészen 99 éves korig. A feladatok különböző nehézségűek, van, amit a kisebbek is meg tudnak oldani, de van, amit csak a nagyobbak. Teljes értékű szórakozás az egész családnak!

Ha regisztrálsz, elküldjük neked az 500 Ft kedvezményre jogosító kuponkódot!
Így a játék a 6200 Ft-os listaár helyett 5700 Ft-ért a tiéd lehet. Az előregisztráció december 3-a éjfélig tart!