A Káhán Albert küldetés


Káhán Albert magándetektív megbízásából fogtok most dolgozni. Albert 1833-ban egy Szellemeket üldöző iroda alkalmazásában volt, és egy munka során egy szellem meghosszabbította az életét 500 évvel.  Jelenleg 209 éves, és New Yorkban él.

Pár napja szokatlan dobozt kapott postán egy számkódos lakattal lezárva.  A mellékelt levélben ezt találta:

“Drága barátom! Én is nagyon régóta élek ezen. a földön! Jó lenne beszélnünk. Ha kinyitod a ládát, meglesz a számom!” Nicholas Flamel

A doboz kódjának megszerzéséhez kell egy csapat. Akik képesek megtenni a kanyargós utakat, összeszedni a nyomravezető jeleket a Városligetben.

Remélem vállaljátok, hogy végigcsináljátok a nyomozást!

A játék úgy működik, hogyha nem a jó választ írjátok be a megoldás mezőbe, akkor nem történik semmi. Ha sikerül a jó megoldást beírni, akkor megjelenik a továbblépéshez szükséges gomb.

Az oldal alján találjátok a segítségeket, ha elakadnátok, és a megoldást is, ha valami miatt nem boldogultok!

Az állomások között bátran zárjatok le a telefon képernyőjét, de ne frissítsétek az oldalt, csak ha eltűnnének a kérdések.

A játék a Hősök tere közepéről indul, ha királyaink lába alatt vagytok, és készen álltok az indulásra, írjátok be a csapatotok induló kódszavát, amit a QR kód alatt találtok, és kövessétek az utasításokat!